CV

CV

Jeg er tegner!

Tresproget – fransk, dansk og engelsk. Matematisk student. Afgang fra Danmarks Designskole og har drevet selvstændig virksomhed siden begyndelsen af 80’erne.

Tegner

Som bladtegner har jeg arbejdet for Mediehuset Ingeniøren (MI) siden dec. 1981. Derudover har jeg tegnet på freelance basis til mange – bla. The Drum, Le Monde, Marianne, PROSA-bladet,  Kristeligt Dagblad, BT, Københavns Kommune, Calrsberg, Dubex, Novo, GEA, Delta, Hjerteforeningen, Mellemfolkelig Samvirke, Samvirke (Coop), Version2, La France, Tid&Syn, Boligen, Træ og Byg, Ernest og Young, Kontrapunkt, Open, GlobalConnect, Forskningsministeriet, DTU-vet., Universitets Avisen, DUF, LLO, HK, LO, DPF, TF, IDA, HK-ungdom, HK-Kommunalbladet, HK-stat, HK-lægesekretær, HOFOR, MyDeal, Forlaget Frydenlund, Forlaget Vandkunsten, Forlaget Introite og nogen flere.

Jeg har udstillet mine tegninger i Vence (Frankrig), Monte Giberto (Italien), København, Nuuk, Illulisat, Newspark-Yokohama (Japan), Birkerød m.m. Jeg holder foredrag om bladtegning, Muhammed-krisen, Charlie Hebdo og pétanque … men som regel hver for sig.

5. juni 2015 var jeg med til at starte satiremagasinet SPOT, jeg er med i redaktionen og tegner selvfølgeligt også med på bladet.

Grafiskdesign

Jeg har været med til at designe Medieforbundets avis (grafisk kartel), Det militærkritiske magasin Forsvar, Relief (politisk magasin), Blitz (ungdomsavis), Lægesekretær nyt, og redesign af Ingeniøren i 1987, 1996 (Bording-prisen og EU’s avisdesign pris) og igen i 2003.Sep_Paris4

Jeg var med fra starten på Danmarks første nyhedsbærende net-medie, ing.dk, som illustrator og ikon-tegner. Jeg har redigeret hjemmesider for Danske Pétanque Forbund (under DIF), for Danske Bladtegnere (under DJ) og havde i mange år min egen blog hos MI. Nu er jeg redaktør på netmediet Caricature.dk (for DB).

Har udgivet bøgerne “Hvor er Glasnost?” Carlsen 1988
“Mig og mine kugler” 3 oplag Ingeniøren/Teknisk Forlag 2001,  2002
“Mig og mine nye kugler” Introite 2004
“En illustreret bog om 25 år på Ingeniøren” Eget forlag 2006

Modtog Svarres Legat i 2001.
Medlem af Cartooning for Peace

Siden marts 2013 formand for foreningen Danske Bladtegnere under Dansk Journalistforbund.